Kymijoki -antologia Matka 2: Korpitaipaleen Noitamaista Lemmennostatusta!

la 19.08.2017   10:00     Taideruukki

Nettimyynti loppuu 18.08.2017 22:00

Voimateatteri esittää!

Kuusankoski - Oravala - Hartola - Huhdasjärvi - Hillosensalmi - Jokela

Taidemaalari Westerholmin Kymijoen maalausmaisemista käynnistetään retki Jaalan ja Valkealan kyliin sekä historiaan. Matkan varrella kuullaan mikä lie olikaan Oravan Matti miehiään – murhamies ja karkuri, vaiko sisukas omaansa ja perhettään puolustava työmies. Jaalan Hartolan kylässä riittää yllätyksiä, ja Huhdasjärvellä tavataan Huhdasjärven Noita! Saat apua paitsi syylien tai itse pirun poistoon, myös tilapäistä apua lemmennostatukseen! Hällivääpelille maksetaan tullimaksu ja soppalounas nautitaan Luola-Löppösen kanssa. Kahvit juodaan karun tukkijätkän kera Kaarnasydämellä. Päätepysäkillä Kuusankosken Taideruukilla on mahdollisuus tutustua siihen, mitä kaikkea vanha tehdasrakennus tätä nykyä pitää sisällään. Bussissa mukana kuppareita, kylähulluja ja kansanparantajia! Tervetuloa mukaan!

Lipun hinta 35 € (sis. alv) sisältää bussimatkan, dramatisoitujen hahmojen kohtaamisen, soppalounaan ja kahvit. Toki kannattaa varata matkarahaa mukaan jos ja kun tahtoo tehdä omia ostoksia kohteissa. Matkan kesto n. 5 tuntia. Jos taipumusta matkapahoinvointiin, ota lääkkeet mukaan (osa reiteistä hiekkaisia ja/tai mutkaisia)!

Kyytiin pääsee Kouvolan Matkakeskuksen tilauslaiturista 9.30, virallinen lähto Taideruukilta klo 10. Myös palatessa mahdollisuus jäädä pois Kouvolan Matkakeskuksella.

Ryhmät, muut tiedustelut ja lisäinfo:
Voimateatteri / Ilona
p. 040 1978743 (arkisin 9-17)
info@voimateatteri.fi
Facebook: Voimateatteri

Voimateatteri pidättää oikeudet muutoksiin.

Kymijoki -antologia on saanut CreMA -hankerahoitusta Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskukselta. Tämän lisäksi olemme mukana virallisessa Suomi 100 -juhlaohjelmistossa.

 Pääsylippu 35.00 €Taideruukki

Kyminväylä 2
45700 Kuusankoski


www.voimateatteri.fi

Myyjä:
Kuusankosken Toimintavoima Oy
Yhteyshenkilö: yrittäjä Piia Kleimola
358405488016 piia.kleimola@toimintavoima.fi