MYYJILLE JA TAPAHTUMAJÄRJESTÄJILLE

Digilippu.fi:n kautta voit myydä ennakkolippuja säännöllisesti tai satunnaisesti järjestettäviin tapahtumiin; keikkapaikat, tanssilavat, harrastajateatterit, teatterit, ravintolat, pubit, muut tapahtumat ja tapahtumapaikat.

Liittyminen ja maksut

Digilippu.fi-palveluun liittyminen ei maksa mitään ja palvelusta ei peritä minkäänlaisia kuukausimaksuja. Ei tapahtuma- tai lippusarjakohtaisia aloitus- tai palvelumaksuja.

Myyjät maksavat ainoastaan toteutuneesta online-myynnistä pienen provision, joka veloitetaan kertyneestä myynnistä automaattisen viikottaisen tilityksen yhteydessä.

Pyydä hinnat ja info sähköpostilla: digilippu [ ~ at ~ ] digilippu.fi

Liittyä voi y-tunnuksella tai yhdistyksen rekisteritunnuksella. Maksujen käyttöönottoon tarvitaan sähköinen allekirjoitus ja henkilökohtaiset pankkitunnukset.


Palvelun käyttö

Käyttöönotto ei vaadi minkäänlaisia ohjelma-asennuksia, kaikki toimii verkossa ja käyttöön tarvitaan tietokone, internet-selain sekä toimiva internet-yhteys. Myyjä saa käyttöönsä oman salasanoin ja tunnuksin suojatun hallintaliittymän.

Hallintaliittymässä myyjä luo itse omat käyttäjänsä, tapahtumapaikkansa, niiden tapahtumat / esitykset / keikat jne. sekä niille lippusarjat.

Käytössä on lippumyynnin reaaliaikainen seuranta ja asiakasrekisteri.

Hallintaliittymän kautta tapahtuvasta myynnistä ja lippuvarauksista ei peritä maksuja.


Liput

Liput luodaan hallintaliittymässä eri tapahtumiin lippusarjoittain. Lippujen tarkisteet ja qr-koodit muodostuvat mm. satunnaisgeneraattoreita, MD5- ja SHA-256-algoritmejä käyttäen ja niitä ei voi väärentää.

Ladattavat liput: Ei sähköpostitoimitusta, veloituksetta. Asiakas maksaa vain palvelussa näkyvän lipun hinnan.

Pdf-liput sähköpostiin: liput toimitetaan sähköpostiin, toimitusmaksu 1.50 EUR / tilaus. Toimitusmaksu lisätään maksun loppusummaan ennen maksua.

Myyjän hallintaliittymässä myymien lippujen lähetys asiakkaan sähköpostiin veloituksetta. Myyjä voi myös tulostaa ja postittaa tai muilla tavoin toimittaa liput asiakkaalle.

Lippujen sähköiseen tarkistukseen tapahtumapaikalla tarvitaan 2D- tai QR-skanneri. Tarkistuksen voi tehdä myös manuaalisesti hallintaliittymässä tai hallintaliittymästä tulostetulla tarkistuslistalla jos tapahtumapaikalla ei ole toimivaa verkkoyhteyttä.Kiinnostuitko? Ota yhteyttä digilippu [ ~ at ~ ] digilippu.fi tai lähetä tietosi myyjän rekisteröintilomakkeella.