MYYJILLE JA TAPAHTUMAJÄRJESTÄJILLE

Digilippu.fi tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon myydä ennakkolippuja säännöllisesti tai satunnaisesti järjestettäviin tapahtumiin; keikkapaikat, tanssilavat, harrastajateatterit, teatterit, ravintolat, pubit, muut tapahtumat ja tapahtumapaikat, ilman huimia toimitus- ja käsittelykuluja.
Tapahtuman järjestäjille luodaan oma käyttäjätili ja omat hallintasivut täysin veloituksetta. Omien sivujensa kautta voi muutamalla klikkauksella myydä, seurata ja hallinnoida reaaliajassa esim. lippujen menekkiä ja täten jo ajoissa varautua illan kulkuun. 
Digilippu.fi veloittaa myyjältä palvelun kautta toteutuneista verkkomaksutapahtumista provision per maksutapahtuma, ei siis per myyty lippu.


Liittyminen ja maksut

Digilippu.fi-palveluun liittyminen ei maksa mitään ja palvelusta ei peritä minkäänlaisia kuukausimaksuja. Ei tapahtuma- tai lippusarjakohtaisia aloitus- tai palvelumaksuja.

Loppuasiakas ja lipun ostaja maksaa ainoastaan palvelussa näkyvän lipun hinnan.

Myyjät maksavat ainoastaan toteutuneesta online-myynnistä pienen provision, joka veloitetaan kertyneestä myynnistä automaattisen viikottaisen tilityksen yhteydessä.

Liittyä voi y-tunnuksella tai yhdistyksen rekisteritunnuksella. Maksujen käyttöönottoon tarvitaan sähköinen allekirjoitus ja henkilökohtaiset pankkitunnukset.


Palvelun käyttö

Käyttöönotto ei vaadi minkäänlaisia ohjelma-asennuksia, kaikki toimii verkossa ja käyttöön tarvitaan tietokone, internet-selain sekä toimiva internet-yhteys. Myyjä saa käyttöönsä oman salasanoin ja tunnuksin suojatun hallintaliittymän.

Hallintaliittymässä myyjä luo itse omat käyttäjänsä, tapahtumapaikkansa, niiden tapahtumat / esitykset / keikat jne. sekä niille lippusarjat.

Käytössä on lippumyynnin reaaliaikainen seuranta ja asiakasrekisteri.

Hallintaliittymän kautta tapahtuvasta myynnistä ja lippuvarauksista ei peritä maksuja.


Liput

Liput luodaan hallintaliittymässä eri tapahtumiin lippusarjoittain. Lippujen tarkisteet ja qr-koodit muodostuvat mm. satunnaisgeneraattoreita, MD5- ja SHA-256-algoritmejä käyttäen ja niitä ei voi väärentää.

Liput toimitetaan asiakkaalle hallintaliittymästä pdf-muodossa veloituksetta. Myyjä voi myös tulostaa ja/tai postittaa liput.

Lippujen sähköiseen tarkistukseen tapahtumapaikalla tarvitaan 2D- tai QR-skanneri. Tarkistuksen voi tehdä myös manuaalisesti hallintaliittymässä, erillisessä tarkistusliittymässä tai hallintaliittymästä tulostetulla tarkistuslistalla jos tapahtumapaikalla ei ole toimivaa verkkoyhteyttä.

Kauttamme skannereita esim. kevyt ja helppokäyttöinen Godex GS-550, joka tunnistaa ja lukee (lähes) kaikki viiva-, 2D- ja QR-koodit tulosteista ja erilaisilta näytöiltä (puhelin, tabletti yms.). Skanneri on ajuriton ja siis käyttöjärjestelmäriippumaton ja heti käyttövalmis USB-liitännällä toimiva käsilukija.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä digilippu [ ~ at ~ ] digilippu.fi tai lähetä tietosi myyjän rekisteröintilomakkeella.