Maksu- ja toimitusehdot


Maksaminen

Maksaminen tapahtuu verkossa Paytrail -palvelun kautta suomalaisten pankkien verkkomaksupalveluissa tai NETS-palvelussa luottokorttimaksuissa.

Maksusuoritukset ohjautuvat maksuoperaattorin, Paytrail, kautta suoraan loppuasiakkaalta ko. tapahtuman järjestäjälle / myyjälle.

Digilippu.fi -palvelu ei ole osallisena missään vaiheessa itse maksutapahtumaa ja Digilippu.fi ei tallenna luottokorttitiedoista, maksuista tai maksutavoista mitään tietoja järjestelmäänsä.

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin.


Maksutavat

Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-maksukortit.

Epassilla, Smartumilla tai muulla vastaavalla kulttuuri- tai henkilöstöedulla ei toistaiseksi voi maksaa Digilipun kautta.


Mahdolliset peruuntumiset ja rahojen palautukset

Lähtökohtaisesti palautuksia tai vaihtoja asiakkaiden henkilökohtaisista syistä käyttämättä jääneistä tai jäävistä lipuista ei tehdä, palautus on mahdollista ainoastaan jos tapahtuma perutaan tai siirretään.

Ota yhteys lippujen myyjään ja tapahtumajärjestäjään. Digilippu.fi ei voi palauttaa asiakkaalta suoraan tapahtumajärjestäjän tilille siirtyneitä rahoja. Tilausten mahdollisia ja vapaavalintaisia palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta (pdf-liput sähköpostiin).


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
y-tunnus: 2122839-7Toimitusehdot

Pääsylippujen toimitus tapahtuu sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin jos toimitustavaksi valitaan pdf-lippu. Digilippu.fi -palvelu tai palvelun ylläpitäjä ei postita tai muilla tavoin lähetä tai toimita lippuja minkäänlaisina paperi- tai muina tulosteina.

Pdf-lippuja ei lähetetä heti maksun vastaanoton yhteydessä. Digilippu.fi lähettää ensin vahvistuksen onnistuneesta maksusta ja n. 10 minuutin kuluessa toisen sähköpostin, jossa tilatut liput ovat liitteinä pdf-muodossa. Kaikki palvelun kautta tilatut ja maksetut liput ovat käytettävissä ja tallennettavissa kirjautumalla palveluun.

Jos et tee rekisteröintiä itse, verkkokauppa luo puolestasi sinulle ensimmäisen tilauksesi yhteydessä tunnuksen ja salasanan, jotka saat sähköpostissa tilausvahvistuksen mukana. Antamasi sähköpostiosoitteesi toimii tunnuksena. Salasanan voit vaihtaa kirjautumalla sisään ja sen jälkeen linkistä 'Omat tiedot'. Uuden salasanan saat myös sähköpostiisi linkistä 'Kirjaudu sisään + Unohtuiko salasana?'.

Tapahtuman järjestäjä tai myyjä voi halutessaan tulostaa ja postittaa lippuja asiakkailleen.

Digilippu.fi ei korvaa kadonneita, varastettuja, kopioituja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Digilippu.fi toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tapahtuman järjestäjä vastaa tapahtumasta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Digilippu.fi ei vastaa millään tavoin tapahtuman peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, ettei tapahtuma ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soitto- tai esitysajat, ikäraja, aukioloajat) tapahtuman järjestäjän tai artistin nettisivuilta.

Jos tapahtumaan on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin ja lipun tarkastuksen yhteydessä.

Lippuvaraukset ovat voimassa annettuun eräpäivään saakka. Varausajat vaihtelevat tapahtumakohtaisesti ja kaikkiin tapahtumiin ei voi varata lippuja. Tarkista varausaika tilauksen yhteydessä. Mikäli varausta ei lunasteta ja makseta annettuun eräpäivään ja kellonaikaan mennessä, varaus raukeaa ja varatut liput palautuvat takaisin myyntiin.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.


Katso lisätietoa Digilippu.fi-palvelusta 'OHJEET JA INFO - > Tietoa palvelusta' -linkistä.