Petra

su 12.12.2021 18:00
Pato Klubi

Nettimyynti loppuu 12.12.2021 17:00


PERUTTU - CANCELLED

 Pääsylippu 22.00 €
Aikuiset. Työssäkäyvät.Etuhinta 20.00 €
Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry kannatusjäsenet 2021 ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti). Oikeus etuhintaisen lipun ostoon voidaan tarkistaa lipunmyynnissä tai lipputarkistuksessa.


Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea, sillä bändi keikkaili ahkerasti lähes kymmenen vuotta klubeilla ja festivaaleilla.
Vaikka bändi lopetti levyttämisen vuonna 2007, lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Näitä klassikoita, kuten “Heilutaan”, “Satuprinsessa” ja “Sankaritar” on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla.

Bändin lopettamisen jälkeen Petra aloitti uransa sooloartistina. Soolotuotannossa kuullaankin ensimmäistä kertaa Petran ajatuksia kirjoittajana ja myös säveltäjänä. Hän on julkaissut useita albumeita ja kirjoittanut koskettavia ja voimaannuttavia kappaleita, kuten “Kiitos kaikesta” ja “Siihenkään ei kuole”.

Viimeisin albumi, “Miljoona syytä”, julkaistiin tammikuussa 2020. Musiikillisesti Petran tuotanto yhdistelee tyylikkäästi pop- ja rock-elementtejä. Kappaleiden teemoissa kuuluu eletty elämä ja kokemukset uran varrelta. Petralle tärkeimmäksi teemaksi nouseekin toivo.

Keikoilla Petra kokee olevansa eniten kotona. Vahva tunnistettava ääni yhdistettynä hänen karismaattiseen lavaesiintymiseensä täytyy nähdä ja kokea!

Petra on tunnettu kasvo myös televisiosta. Hänen koskettavat tulkintansa jäivät mieleen Vain elämää -ohjelman kuudennelta tuotantokaudelta.

Liput 22/20 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry kannatusjäsenet 2021 ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Oikeus etuhintaisen lipun ostoon voidaan tarkistaa lipunmyynnissä tai lipputarkistuksessa.

Lippuennakko digilippu.fi palvelu ja TaideTupa PikkuSelma.

Ovet ja etkot klo 17.00.


Pato Klubi

Kymin Ruukki
Kyminväylä 2 D
45700 Kuusankoski
GoogleMaps

0406806775
http://www.patoklubi.fi

Myyjä:
PatoKlubi / TaideTupa PikkuSelma
Yhteyshenkilö: Amanda Hyökki
358406806775
info@patoklubi.fi