Aalto- Aarnio- Helander

pe 17.08.2018   19:00     Pato Klubi

Nettimyynti loppuu 17.08.2018 14:00

Pop- ja rock-hittejä mandoliinilla, viululla ja rummuilla

Tule Pato Klubille kokemaan uniikki konserttielämys, jossa kuullaan menneiden vuosikymmenten suurimpia pop- ja rock-hittejä esitettyinä ainutlaatuisella mandoliinin, viulun ja rumpujen muodostamalla kokoonpanolla. Konsertin ohjelmisto koostuu energisistä ja mukaansatempaavista sovituksista legendaaristen yhtyeiden – kuten The Beatlesin, Queenin, Toton, Michael Jacksonin ja Metallican – klassikkokappaleista sekä lisäksi myös vanhemmasta rytmimusiikista tunnettujen jazz-standardien muodossa. Tervetuloa nauttimaan ennenkin kuulluista kappaleista taatusti ennenkuulumattomina sovituksina!

Risto Aalto (mandoliini) on Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut kouvolalainen musiikkipedagogi (AMK), muusikko ja multi-instrumentalisti. Risto työskentelee kitaran- ja pianonsoiton opettajana Kouvolan kansalaisopistossa, sekä yksityisenä soitonopettajana opettaen myös mandoliininsoittoa. Lisäksi hän esiintyy aktiivisesti eri kokoonpanoissa sekä sooloartistina.

Tommi Aarnio (rummut) on Riston lankomies ja useissa eri projekteissa mukana oleva luottorumpali, jolta luonnistuvat yhtälailla jazz, country kuin erilaiset pop/rock-tyylitkin. Tommi on entinen kouvolalainen, joka asuu ja opiskelee tällä hetkellä Kotkassa.

Aaro Helander (viulu) on entinen kouvolalainen, nykyinen helsinkiläinen, joka on luonut uraansa kehonpainoharjoittelun ja fysiikkavalmennuksen maailmassa ja palannut vuosien tauon jälkeen musiikin ääreen pop/crossover-kulmalla.

 Pääsylippu 12.00 €Etuhinta 10.00 €


Pato Klubi

Kymin Ruukki
Kyminväylä 2 D
45700 Kuusankoski
GoogleMaps

0406806775
http://www.patoklubi.fi

Myyjä:
PatoKlubi / TaideTupa PikkuSelma
Yhteyshenkilö: Amanda Hyökki
358406806775 info@patoklubi.fi