Kymijoki -antologia Matka 3: Hullunrohkeet Nuoret Miehet

ti 01.08.2017   10:00     Taideruukki

Nettimyynti loppuu 31.07.2017 22:00

Voimateatteri esittää!

Kuusankoski - Iitin Metsälä - Iitin Mankala - Iitin Kirkonkylä

Taidemaalari Westerholmin Kymijoen maalausmaisemista käynnistetään retki kohti Iittiä ja menneitä aikoja. Tällä retkellä selviää, millainen mies oli Juho Aaretti ja millaisissa tilanteissa hän eli levottomina aikoina sata vuotta sitten. Mankalassa kuvattujen elokuvien tunnelmiin vie rohkea elokuva-avustaja - stuntmies - koskenlaskija Lauri. Kymijoki-aiheinen valokuvanäyttely ja vanhojen elokuvien kooste sekä soppalounas nautitaan Mankalan komeissa maisemissa Yli-Kaitalan tiluksilla. Musiikki vie meidät surullisen kauniin rakkaustarinan ääreen kirkonkylällä. Päätepysäkillä Kuusankosken Taideruukilla on mahdollisuus tutustua siihen, mitä kaikkea vanha tehdasrakennus tätä nykyä pitää sisällään. Bussissa mukana kuppareita, kylähulluja ja kansanparantajia! Tervetuloa mukaan!

Lipun hinta 35 € (sis. alv) sisältää bussimatkan, dramatisoitujen hahmojen kohtaamisen, elokuva-esityksen, soppalounaan ja kahvit. Toki kannattaa varata matkarahaa mukaan jos ja kun tahtoo tehdä omia ostoksia kohteissa! Matkan kesto n. 5 tuntia. Jos taipumusta matkapahoinvointiin, ota lääkkeet mukaan (osa teistä hiekkaisia ja/tai mutkaisia)!

Kyytiin pääsee Kouvolan Matkakeskuksen tilauslaiturista 9.30, virallinen lähto Taideruukilta klo 10. Myös palatessa mahdollisuus jäädä pois Kouvolan Matkakeskuksella.

Ryhmät, muut tiedustelut ja lisäinfo:
Voimateatteri / Ilona
p. 040 1978743 (arkisin 9-17)
info@voimateatteri.fi
Facebook: Voimateatteri

Voimateatteri pidättää oikeudet muutoksiin.

Kymijoki -antologia on saanut CreMA -hankerahoitusta Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskukselta. Tämän lisäksi olemme mukana virallisessa Suomi 100 -juhlaohjelmistossa.

 Pääsylippu 35.00 €Taideruukki

Kyminväylä 2
45700 Kuusankoski


www.voimateatteri.fi

Myyjä:
Kuusankosken Toimintavoima Oy
Yhteyshenkilö: yrittäjä Piia Kleimola
358405488016 piia.kleimola@toimintavoima.fi