Kymijoki -antologia Matka 1: Tienraivaajia, Persoonia ja Unohdettuja naisia

su 20.08.2017   12:00     Taideruukki

Nettimyynti loppuu 19.08.2017 22:00

Voimateatteri esittää!

Kuusankoski - Enäjärvi - Sippola - Elimäki - Koria

Taidemaalari Westerholmin Kymijoen maalausmaisemista käynnistetään retki Anjalankosken ja Elimäen kyliin sekä historiaan. Matkan varrella tavataan Enäjärven Pelimanni ja Sippolan persoonallinen Juustomestari. Juustomestarin kanssa tutustutaan Taidekeskus Antarekseen. Elimäellä Mustilan entisessä kansakoulussa saadaan soppaa ja kahvia. Ehkä tavataan entinen kansankynttiläkin? Lennätinlaitoksen virkamies herää henkiin, jotta voi esiintyä kesän 2018 kansanoopperassa ja Korialla päästään paitsi Kotimuseoon, kuullaan Nadjalta mitä hänelle tapahtui Korian sillan yläpuolella kesäkuussa 1941. Päätepysäkillä Kuusankosken Taideruukilla on aikaa tutustua siihen, mitä kaikkea vanha tehdasrakennus tätä nykyä pitää sisällään! Bussissa mukana kuppareita, kylähulluja ja kansanparantajia! Tervetuloa mukaan!

Lipun hinta 35 € (sis. alv) sisältää bussimatkan, dramatisoitujen hahmojen kohtaamisen, pääsylipun Antarekseen, soppalounaan ja kahvit. Toki kannattaa varata matkarahaa mukaan jos ja kun tahtoo tehdä omia ostoksia kohteissa! Matkan kesto n. 5 tuntia. Jos taipumusta matkapahoinvointiin, ota lääkkeet mukaan (osa reiteistä hiekkaisia ja/tai mutkaisia)!

Kyytiin pääsee Kouvolan Matkakeskuksen tilauslaiturista 11.30, virallinen lähto Taideruukilta klo 12. Myös palatessa mahdollisuus jäädä pois Kouvolan Matkakeskuksella.

Ryhmät, muut tiedustelut ja lisäinfo:
Voimateatteri / Ilona
p. 040 1978743 (arkisin 9-17)
info@voimateatteri.fi
Facebook: Voimateatteri

Voimateatteri pidättää oikeudet muutoksiin.

Kymijoki -antologia on saanut CreMA -hankerahoitusta Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskukselta. Tämän lisäksi olemme mukana virallisessa Suomi 100 -juhlaohjelmistossa.

 Pääsylippu 35.00 €Taideruukki

Kyminväylä 2
45700 Kuusankoski


www.voimateatteri.fi

Myyjä:
Kuusankosken Toimintavoima Oy
Yhteyshenkilö: yrittäjä Piia Kleimola
358405488016 piia.kleimola@toimintavoima.fi