Wasted - Kivesveto GoGo - Flippipuisto

la 07.10.2023 21:00
House Of Rock Bar

Nettimyynti loppuu 07.10.2023 12:00


 Pääsylippu 15.00 €Wasted

Wasted on lukeutunut parhaiden suomalaisten punkbändien joukkoon jo yli 25 vuoden ajan. Joensuussa vuonna 1996 perustettu yhtye oli yksi legendaarisen Combat Rock Industryn kolmesta kivijalasta yhdessä Endstandin ja Manifesto Jukeboxin kanssa ja ainoa näistä yhtyeistä, joka on edelleen aktiivinen. Wasted on julkaissut pitkän uransa aikana peräti 11 pitkäsoittoa, joista viimeisin Modern Lie ilmestyi viime vuonna.

Uudella albumillaan Wasted on monipuolisempi ja jopa vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Bändi on yhä vihainen, vilpitön, raaka ja täynnä energiaa, mutta myös viisaampi ja ja entistäkin kekseliäämpi. Perinteisen suoraviivaisen punkrockin ohella levyllä kuullaan myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita 80-luvulta.

Wasted soittaa syksyn ainoan Kouvolan klubikeikkansa, ja odotettavissa on tuttuun tapaan yhteislaulua ja kollektiivista tuoppien kohottelua, kun The Corner, Concrete Wasteland, Heroes Amongst Thieves, Outsider By Choice ja muut klassikkokappaleet rävähtävät ilmoille.

Kivesveto Go Go

Kouvolalainen Kivesveto Go Go on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo yli vuosikymmenen ajan, ja siinä samalla – vähän kuin takaoven kautta – noussut yhdeksi suomipunkin suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, kyllähän bändin melodisen yksinkertaiset rallit tarttuvat päähän kuin yllytyshullun skidin kieli lätkämaalitolppaan talvipakkasella. Oman lukunsa muodostavat vielä basisti Mannosen nerokkaan arkipäiväiset sanoitukset, jotka kertovat pienen, päähän potkitun ja maailman runteleman ihmisen elämästä vähän niinkuin Hannu Karpo. Jos Gösta Sundqvist olisi tehnyt punkkia niin se olisi saattanut olla aika lähellä Kivesveto Go Go:n ulosantia.

Flippipuisto

Flippipuisto on vuonna 2014 perustettu purkka- ja jytäorkesteri, jonka musiikissa yhdistyy monia eri elementtejä. Melodisen punkrockin lisämausteina yhtyeen kappaleista löytyy elementtejä mm. iskelmästä, skasta, rautalangasta sekä perinteisestä suomirockista.

Flippipuisto on julkaissut urallaan yhden pitkäsoiton Sumuiset aamut, sekavat yöt (2020) sekä muutamia singlejä ja EP-levyjä. Flippipuisto julkaisi uutta materiaalia tämän vuoden tammikuussa.

Ovet auki klo 21.00, Showtime klo 22.00.


House Of Rock Bar

Asemakatu 1
45100 Kouvola
GoogleMaps

05-3758770
http://houseofrock.fi

Myyjä:
Käärmekeitto Oy
Yhteyshenkilö: tj Hanna Rimmi
+35853758770
hanna.houseofrock@gmail.com